Hyvää yötä, Herra Hakkarainen

 

On Herra Hakkaraisen nukkumaanmenoaika. Kuten joka ilta, hän käy huolellisesti iltapesulla ja katsoo uutiset televisiosta. Sen jälkeen hän toivottaa hyvää yötä parhaalle ystävälleen, Masa Marsulle, ja käy levolle. Paitsi, että Herra Hakkarainen on kaupungin ahkerin unissakävelijä.

Auringon laskiessa alkaa hurjan hauska seikkailu, jonka aikana Herra Hakkarainen unissaan tapaa rähisevän pärinäjengin, oikaisee Mamman selän, liittyy Ripulisaurusten rokkibändin laulajaksi ja osallistuu tanssikilpailuun vuohineiti Kreekulan parina. Masa Marsulla riittää kiirettä hänen yrittäessään pysyä ehtiväisen vuohiherran perässä. Varmaa on se, että tänäkään yönä ei nukuta.

Lastenteatteri Pikku-Sohvi tuo kesällä 2023 Mäki-Matin Perhepuiston näyttämölle Mauri Kunnaksen rakastettuun Hyvää yötä, Herra Hakkarainen -kirjaan perustuvan vauhdikkaan koko perheen musiikkinäytelmän.

Näytelmän on kirjan pohjalta dramatisoinut Sami Rannila ja sen ohjaa teatteriohjaaja Erika Hast. Rooleissa nähdään Juuso Porras, Kasperi Pullinen sekä Tarja Matilainen.

Musiikin näytelmään ovat säveltäneet Juuso Porras ja Kasperi Pullinen.

Voit hankkia lippusi myös puhelimitse tai WhatsAppilla arkisin klo 10 -13 numerosta 044 231 7510. Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen esitystä.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, joten nappaathan omasi hyvissä ajoin!