Lipunmyynti on auki, jihuu! Alla olevia ohjeita noudattaen voit varmistaa paikkasi tulevan kesän huipputapahtumassa.

Lippujen varaaminen:

Ilmoita asiakaspalveluumme myynti(a)toitoitoi.fi tai 050-4761406 (Auki arkisin klo 10-15 ja esityspäivinä, myös WhatsApp):

  • nimesi
  • sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • montako lippua varaat
  • mahdolliset alennukset (esim. opiskelija / työtön / eläkeläinen, ks. lippujen hinnat täältä)
  • maksutapasi

Voit varata ja ostaa liput myös kasvotusten ravintola Sohwilla (Vaasankatu 21) tai esityspaikalla paikan päällä, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti aukeaa aina tuntia ennen esitystä.

Huom! Varatut liput on lunastettava viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua!

Lippujen maksaminen:

  • Verkkopankissa: Saat sähköpostiisi laskun, jonka eräpäivä on 8 arkipäivän kuluessa tai viimesitään esityspäivänä (esitä tosite kassalla).
  • Käteis- ja korttimaksut: ravintola Sohwin kassalla (Vaasankatu 21) sekä esityspaikassa paikan päällä tuntia ennen esitystäHUOM! Maksaessasi liput ravintola Sohwin kassalla, olet oikeutettu 10 % alennukseen ruuista.

HUOM! Maksaessasi liput ravintola Sohwin kassalla, olet oikeutettu 10 % alennukseen ruuista.

Yhteystietojesi käyttäminen: Käytämme yhteystietojasi ainoastaan lippuvarausten hallintaan ja voidaksemme tarkistaa juuri Sinun varanneen liput valitsemaasi esitykseen. Jos esimerkiksi hukkaat lippusi, löytyy nimesi edelleen asiakasrekisteristämme ja pääset katsomaan esitystä vain ilmoittamalla nimesi lippukassalla ennen esitystä. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli et haluat jatkossa vastaanottaa meiltä sähköpostia tulevista tapahtumistamme, mainitse siitä varauksesi yhteydessä.

Näytännön peruuntuminen: Jos näytäntö peruuntuu tai joudut perumaan jo ostetut liput ylivoimaisen esteen sattuessa, liput pyritään vaihtamaan toiseen esitykseen. Mikäli tämä ei onnistu, palautetaan lipun hinta esim. lääkärintodistusta vastaan. Liput tulee vaihtaa kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja.

Jäikö jotain epäselväksi? Kysy tarvittaessa lisää info(a)toitoitoi.fi:stä tai soittamalla/laittamalla WhatsApp viesti numeroon 050-476 1406. Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 10-15 sekä esityspäivinä.